Огляд електроінструментів: Перфоратор бренду Макіта

11:57, Вчора
Перфоратор Макіта - практичний та універсальний електроінструмент, який часто використовується для дроблення або буріння отворів у різних будівельних матеріалах: армований бетон, камінь, цегла. Така ударна машина характеризується ергономічним дизайном, якісною збіркою, багатофункціональністю, надійністю та довговічністю. Якщо купити оригінал, а не підробку, то можна максимально швидко та безпечно виконувати будь-які за складністю демонтажні та свердлильні роботи.
 

Загальний огляд перфораторів бренду Makita

 
При виробництві електроінструментів ця японська компанія враховує зростаючі потреби покупців та високу конкуренцію на ринку. На сайті https://makita.market/ru/elektroinstryment/perforatory представлені перфоратори для майстрів-початківців та професійних будівельників. Такі ударні машини розрізняються за вагою, типом живлення, наявністю додаткових функцій. Акумуляторний перфоратор забезпечується АКБ. З його допомогою можна працювати у важкодоступних місцях, де немає доступу до централізованої електромережі. Акумуляторні моделі відрізняються компактними та невеликими розмірами, простотою експлуатації та обслуговування. Електричні ударні машини працюють від мережі та підходять для тривалого використання. Такий інструмент характеризується високою продуктивністю, що дозволяє йому виконувати свердління отворів у бетоні та камені, а також довбання та руйнування міцних поверхонь. Номінальна потужність техніки складає 470-1510 Вт. Потужність вибирається залежно від складності та обсягу роботи. Виробник передбачив дві системи кріплення: SDS-plus та SDS-max. SDS-plus використовується в електроінструментах побутового призначення. Система SDS-max дозволяє бурити отвори до 52 мм.
 
 

Переваги використання перфораторів Макіта

 
Домашні майстри та професійні будівельники намагаються вибирати ці електроінструменти для виконання різних за складністю робіт. До основних їх переваг належить:
  • Висока потужність та продуктивність. Використання потужних двигунів з продуманою системою охолодження дозволяє свердлити, довбати та демонтувати бетон, цеглу та інші тверді будівельні матеріали.
  • Надійність та довговічність. Цей виробник відомий своєю якістю збірки та міцністю електроінструментів. При виробництві основних вузлів та окремих деталей використовується ударостійкий пластик та високовуглецева сталь, яка стійка до ударів, деформацій, хімічних речовин та підвищеної вологості.
  • Ергономічний дизайн. Руків'я виготовляються із пластику з гумовими вставками та антивібраційним покриттям для максимально зручного та надійного захоплення.
  • Багатофункціональність. Багато моделей можуть функціонувати в режимі свердління та довбання, що робить їх універсальними для різних будівельних та ремонтних робіт.
  • Помірна вартість. Надається можливість підібрати модель з урахуванням свого бюджету.
Також ці електроінструменти мають додаткові функції: регулювання числа обертів, обмежувач глибини свердління, захист від раптового увімкнення та вібрації. Завдяки таким опціям можна запобігти травмам. Про різниці між ударним дрилем і перфоратором можна прочитати тут
 

Популярні моделі

 
HR5001C – професійна модель потужністю 1500 Вт. Вона підходить для виконання важких будівельних робіт. Максимальний діаметр свердління у бетоні досягає 50 мм.
HR2630 - компактна модель для домашнього використання. Вона має три режими роботи: свердління, свердління з ударом та удар.
HR2811FT - потужний електроперфоратор, який оснащений двигуном 800 Вт. Він призначений для виконання свердління отворів у металі та деревині.

Як реклама