У Харкові пройде Всеукраїнська тренінг-программа для лікарів

У Харківському Прем'єр Палас пройде одноденний тренінг для лікарів, де будуть навчати виявляти фактори ризику розвитку хронічних захворювань у пацієнтів і вживати своєчасних заходів для їх нейтралізації.

Під час практичної частини заходу лікарі та представники преси, зможуть безкоштовно відвідати кабінет профілактики та за отриманими данними оцінити індивідуальний серцево-судинний ризик за модифікованою шкалою SCORE, визначити: індекс маси тіла, артеріальний тиск та глюкозу крові. Та прослухати ряд лекцій від провідних українських вчених-медиків різних спеціальностей.

Тренінг відбуватиметься за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

Організатор заходу - Всеукраїнська громадська організація "Асоціація прентивної та антиейджинг медицини", була заснована у 2007 році та налічує більше 50 000 членів - лікарів зі всієї України. Асоціація ставить за мету поліпшити надання медичної допомоги та підвищення якості і тривалості життя населення шляхом розвитку профілактичної, терапевтичної, гендерної та антивікової медицини, пропагування знань у цих галузях медицини за допомогою лекцій, бесід, друкованих видань, виступів по радіо та телебаченню, міжнародних наукових та гуманітарних зв’язків.